indexhun indexeng

 

olloHajvágás

 

olloHajfestés- és Hajszínváltoztatás

 

olloTartós Göndörítés, Egyenesítés

 

olloAlkalmi Frizurák

 

olloHajápolás

 

olloUltrahangos keratinos hajszerkezet építő kezelés

 

 

 

 

 

 

olloHajvágás:

A rövid és hosszú haj kedvelői egyaránt megtalálják a számításaikat, akár a hagyományos stílust, akár az extrémebb formákat kedvelik. A folyamatos továbbképzéseknek köszönhetően a legújabb trendnek megfelelő frizurák elkészítése is megvalósítható. Ha nincs elképzelésed mit szeretnél, akkor közös megbeszélés alapján kitaláljuk a személyiségedhez, stílusodhoz és az arcformádhoz leginkább illő frizurát.tetejere

 

olloHajfestés- és Hajszínváltoztatás:

A természetestől a legvadabb színekig bármi megvalósítható. A természetes színek kedvelőinek leginkább az AlfaParf Evolution of the Color palettáját, a vadabb színekhez a Jean's Color fizikai hajszínezőt ajánljuk. A többféle technikával elkészíthető melírhoz pedig az Evolution of the Color Contrasti a legalkalmasabb.

Új szolgáltatás a színváltoztatásban, a haj szőkítése (roncsolása) nélkül, a haj ápoltságának megőrzésével a mesterséges pigmentek eltávolítása a hajból. A termék édesmandulaolajat tartalmaz, ami védi a hajszálakat a beavatkozás során. Csak oxidációs hajfestékek esetén működik, vagyis a fizikai színezőket és a kész pigmenteket tartalmazó festékeket nem tudja eltávolítani. tetejere

 

olloTartós Göndörítés,Egyenesítés:

A Lisse Design keratin terápia egyedülálló szolgáltatást nyújt, hiszen a hajegyenesítés és az általános keratin terápia hátrányait nem tartalmazza. Előnye, hogy míg a hajegyenesítés és keratinos kezelés után 48 óráig nem lehetett megmosni, copfozni, csatozni, csavarni és beszárítani a hajat, a festésről nem is beszélve, addig a Lisse Design keratin terápiát követően nemcsak, hogy azonnal mosható és gumizható a haj, hanem már be is festhetjük. Mivel nem kémiai kezelésről van szó, vagyis kén-kötéseket nem bontunk, bátran megtehetjük ezeket a hajjal. A Lisse Design alapvetően egy hajsimító termék, de keratin dózisának köszönhetően egy igazi „vitalitás bomba", ami élettel és fénnyel tölti meg a hajat. Amint bejuttatjuk a speciális kezeléssel a hajba a keratint, azonnali látványos eredményt kapunk. A leglátványosabb eredményt természetesen a szerkezetileg sérült hajaknál kapjuk: a dauerolt, szőkített, rendszeresen festett hajak ápolására kimondottan ajánlott. Az erőtlen és vékony szálú haj is azonnal megerősödik, új életre kel az extra adag keratinnak köszönhetően.

tetejere

 

olloAlkalmi Frizurák:

Estélyekre, esküvőkre, különleges alkalmakra is készítünk frizurákat, akár kontyról vagy föltűzésekről legyen szó. Ön megálmodja, mi megvalósítjuk álmait. tetejere

 

 olloHajápolás:

Az üzletben vendégeink a fejbőr- és hajtípusuknak, valamint a haj adott állapotának (festett, színezett, dauerolt, egyenesített stb.) megfelelő kezelésben részesülnek. Továbbá az otthoni ápoláshoz is tanácsokkal szolgálunk, a haj színének, minőségének megőrzése és javítása érdekében. Ennek megvalósításához segítséget nyújtunk a megfelelő termékek kiválasztásához, azok helyes használatához pedig részletes javaslatokkal, útmutatókkal járulunk hozzá.

A fejbőrproblémák, mint korpa, szeborea, hajhullás, zsírosodás megelőzésére és kezelésére szolgáló termékek segítséget nyújtanak a haj egészségének és szépségének megőrzéséhez. Ezen termékek nano részecskéi úgy működnek mint különálló sejtecskék. A fejbőr sejtjeibe szállítják az energiát és a vitaminokat, amelyek visszaadják a fejbőr kondícióját és egyensúlyát.

A színmegőrzés érdekében speciális kezelés szükséges a festett hajnak, a kutatók a természetből merítettek "ihletet". A növényeket vették alapul, megfigyelték, hogy ellenállnak a környezeti hatásokkal szemben, így megalkottak egy termékcsaládot, mely lenvirág, napraforgó, ibolya, és bodza kivonatot tartalmaz. Ezek a kivonatok segítenek a hajszín tartósságának, hidratáltságának megőrzésében, és védenek az UV sugárzás ellen. tetejere

olloUltrahangos keratinos hajszerkezet építő kezelés:

Hajunk nagy részét keratin alkotja. A keratin felelős azért többek között, hogy hajad ellenálló, egészségesen fénylő, rugalmas és puha legyen. De mi van akkor, ha ez a szerkezet sérül? Akkor a hajad töredezni kezd, fénytelenné válik és kiszárad. Több tényező okozhatja a problémát. A göndör hajúak sajnos sérülékenyebbek, így nekik erősen ajánlott a különleges ápolás. Ott van még a hajfestés, melírozás, szőkítés, dauer, hajvasalás vagy hajsütés gyakori használata. A nyári napsütés mindenkinek megviseli a haját ezért nyár végén különösen ajánlott a szerkezet helyreállító kezelés. Ezek a leggyakoribb okok, ami miatt problémád adódhat a hajad állapotával. Ilyen esetben sajnos egy hajvágás nem mindig nyújt megoldást a problémádra. Ebben az esetben kell választanod a haj- szerkezet újraépítést, ahol hajad külső és belső regenerálásban részesül.
A keratinos haj- szerkezet újraépítés segít,hogy újra ellenálló és természetes legyen a hajunk.A második lépés a külső „javítás”, ahol hajad visszanyeri a természetes fényét és puhaságát. A kezelés egy gépi haj stimuláció, ami speciális hideg hajvasaló, ultrahang és infravörös technológiát ötvözi, a még hatékonyabb hatóanyag bevitelhez. A hajkezelés alternatív módja, amely segít megőrizni a haj szerkezeti épségét, megóvja a kiszáradástól, stimulálja a sejtképződést, javítja a pigmentek beépülését valamint felfrissíti a hajszínt.

tetejere

 

 

 

 

 

 

 

boxd
boxr
boxl
buxup