indexhun indexeng

Kiss János - fodrász

Kiss JánosA tanuló éveim alatt Kökény Ferenc mesterfodrász mellett volt szerencsém az alapokat elsajátítani. Ő keltette fel bennem a versenyzés iránti érdeklődést, így több országos versenyen is részt vettem.
A férfi kategóriában személyesen segítette a felkészülésemet, a női számokra pedig Bozsics Katalin és Völgyes László készített fel, akik a mai napig  is hozzájárulnak a szakmai fejlődésemhez.

A versenyzés a későbbiek folyamán, más formában ugyan, de szerepet  játszott az életemben.
Hajas László Nádor utcai üzletében folytattam a pályámat, ahol versenyek és továbbképzések formájában újabb kihívások  segítették a további fejlődésemet. Hajas László által is fémjelzett  bemutatók alkalmával volt szerencsém részt venni az előkészületekben, ennek hatására megszerettem a szakmának ezt a részét is.

A Hajas szalonban eltöltött éveim után a nővéremmel megnyitottuk a saját Újpesti szépségstúdiónkat, ahol ő a kozmetikai szolgáltatásokért, míg én a  fodrászatért felelek. Ezzel párhuzamosan az AlfaParf magyarországi csapatának is a tagja vagyok, ahol szakmai oktatásokon és színpadi  bemutatókon dolgozom.
Rendszeresen részt veszek a Vidal Sassoon és a Mahogany Akadémián tartott képzéseken,hogy a legfrissebb tudást adjam tovább az általam tartott oktatásokon, valamint, hogy a vendégeim igényeinek is meg tudjak felelni.

Kiss Ildikó - kozmetikus

1998-ban végeztem, a 12.sz. Ip. és Ker. Szakközép- és Szakmunkásképzõ iskolában, kitûnõ Kozmetikus gyakorlati eredménnyel. A Kozmetikus szakma szeretete már tanuló éveim alatt is megmutatkozott. Állandó tanfolyamokon, továbbképzéseken veszek részt, hogy mindig a legjobbat tudjam nyújtani Szépség szalonomba ellátogató vendégeim számára.

Jelenleg az alábbi plusz képesítésekkel rendelkezem:

-elektrokozmetikus

-sminktetováló

-test- és fogyasztó masszõr

-elõadónõ.

Smink tanfolyamot a Cinecittánál végeztem.

 A IV. kerületi Bõrgyógyász doktornõ (Dr. Szerdahelyi Beáta), a kozmetikai problémákkal küszködõ tinédzsereket az én "gondjaimra" bízza. A doktornõvel összedolgozva kitûnõ eredményeket érünk el.

 A jövõ nemzedék kozmetikusainak fejlõdésében is részt veszek. A Gigi cég oktató és bemutató kozmetikusaként is tevékenykedem.

Dietinfo nevű, élet és egészség tanácsadó web magazinjába folyamatosan publikálok és szakértőként közreműködök

boxd
boxr
boxl
buxup